Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Creatorul lui John Wick va lansa un serial Hitman

Creatorul lui John Wick va lansa un serial Hitman

IMDB: /10 votes

98

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Creatorul lui John Wick va lansa un serial Hitman
Voteaza acest Film-Serial.

Misterioasa poveste de origine a Agentului 47, bine exploatată de Fox 21 şi Hulu, ar putea face dreptate adaptărilor cinematografice


Celebra serie de jocuri a IO Interactive va fi transformată într-un serial TV, scrie Deadline.com.
Proiectul, ce nu are încă un titlu, este rezultatul colaborării companiei Fox 21 cu platforma de streaming Hulu. Episodul pilot va fi imaginat de Derek Kolstad, creatorul francizei John Wick. Tot el va ocupa poziţia de producător executiv al serialului, alături de Adrian Askarieh şi Chuck Gordon. Momentan, nu există informaţii legate de intrigă şi posibila distribuţie.

În povestea seriei de jocuri video, Agentul 47 este „asasinul perfect”, cu o excelentă pregătire şi experienţă, folosite pentru a elimina diverse ţinte – de la politicieni corupţi, la traficanţi de droguri şi criminali. Misterioasa sa poveste de origine, bine exploatată, ar putea fi asul din mânecă pentru noul proiect Hulu.

Franciza a beneficiat deja de două adaptări pentru marele ecran, ambele primite cu prea puţin entuziasm de critici. Filmele cu Timothy Olyphant (Hitman, lansat în 2007) şi Rupert Friend (Hitman: Agent 47, lansat în 2015) nu au avut prea mare succes nici la box office.

166 total views, 1 views today

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close