Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Alexander Cary

Taken 2×9

Taken 2×9

Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Hart trebuie să găsească o modalitate de a opri un jurnalist exilat de a scurge numele activelor guvernamentale în străinătate înainte de a fi luate vieți nevinovate.

Taken 2×8

Taken 2×8

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Hart are o misiune solo pentru a urmări mentorul care la trădat, iar echipa încearcă să o localizeze înainte de a fi prea târziu.

Taken 2×7

Taken 2×7

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Bryan și Santana trebuie să extragă un fizician nuclear, considerat de mult mort, dintr-un sediu secret din nordul Coreei. Între timp, Kilroy se confruntă cu o dilemă morală atunci când Hart îi cere să localizeze un criminal cerut de un guvern străin.

Taken 2×6

Taken 2×6

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română  Când este luată soția unui senator de eroi de război, Bryan și echipa trebuie să determine dacă dispariția ei a fost orchestrată de un guvern străin sau de un om apropiat de casă. Între timp, întâlnirea lui Christina cu un vechi prieten aduce amintiri dureroase.

Taken 2×5

Taken 2×5

Santana trebuie să se confrunte cu trecutul ei când un diplomat străin legat de un inel de trafic sexual este răpit.

Taken 2×4

Taken 2×4

Atunci când fotbalul de urgență al președintelui este furat, Bryan și echipa trebuie să o recupereze înainte ca măsurile de securitate națională clasificate să cadă în mâini periculoase.

Taken 2×3

Taken 2×3

Când este luată soția unui senator de eroi de război, Bryan și echipa trebuie să determine dacă dispariția ei a fost orchestrată de un guvern străin sau de un om apropiat de casă. Între timp, întâlnirea lui Christina cu un vechi prieten aduce amintiri dureroase.

Taken 2×2

Taken 2×2

Când un avion se prăbușește cu Bryan Mills și un martor cheie într-o investigație de crimă, un Mills rănit trebuie să apeleze la abilitățile de supraviețuire pe care tatăl la învățat să depășească elementele, să găsească o ieșire din pădure și să protejeze martorul de o echipă letală de mercenari pe coada lor. Între timp, Santana organizează un plan "pleacă mare sau mergi acasă" pentru a localiza avionul descrescător.

Taken 1×7

Taken 1×7

În timpul eforturilor echipei de a contracara o operațiune de arme Mejia, Bryan este luată. Pe măsură ce se bazează pe formarea ODNI pentru a supraviețui, echipa încearcă o salvare îndrăzneață. Între timp, Bryan și Asha își iau relația la nivelul următor.

Taken 1×9

Taken 1×9

ODNI este forțată să-l elibereze pe Mejia FBI-ului, dar să tragă vântul planurilor cartelului de a ataca transferul. În timp ce John și Rem lucrează pentru a împiedica predarea, Bryan ia măsuri extreme pentru a-l păstra pe Mejia în custodia sa. Între timp, Asha află adevărata identitate a prietenei sale Elena.

Taken 1×10

Taken 1×10

Pe măsură ce FBI amenință să-l înlăture pe Christina de la comandă, Bryan și John conduc o misiune necinstiți pentru a opri asociații lui Mejia înainte de a trece granița. Fără aliați care să îi ajute, ODNI riscă să-și piardă slujba, viața și cei mai apropiați de ei.

Taken 2×1

Taken 2×1

Bryan Mills se luptă pentru viața sa într-o închisoare secretă mexicană și planifică o serie de acorduri periculoase care să-l pună pe drumul pentru evadare în Statele Unite. Dar planurile se schimbă atunci când Mills și o tânără migrantă sunt luate de traficanți de persoane. Între timp, Christina Hart își folosește abilitățile de spionaj pentru a obține un nou software puternic care ar putea localiza pe Mills și îi atrage pe doi aliați puțin probabil pentru a ajuta la misiunea ...

Taken 1×3

Taken 1×3

Bryan și echipa caută un presupus terorist care a fost dus, conducându-i să descopere un complot mai profund în propriul guvern. Christina primește știri îngrijorătoare și se întoarce spre Harry pentru sprijin. Asha își exprimă îngrijorarea față de fixarea lui Bryan cu Mejia.

Taken 1×4

Taken 1×4

Afirmația lui Riley de a descoperi adevărul în spatele unui medicament letal dat veteranilor de război are ca rezultat copilul activului său fiind luat. Bryan sfidează ordinele să salveze fată și să descopere adevărul. Când un break-in la apartamentul lui Asha îi lasă să se scuture, un nou vecin este acolo pentru a-și calma nervii.

Taken 1×5

Taken 1×5

Christina ordonă recuperarea documentelor sensibile din Zurich necesare pentru prevenirea dezastrelor economice și politice. Dar misiunea de a sparge într-o seifă bancară se transformă într-o bătălie în trei direcții și o cursa pentru a scăpa în siguranță. Între timp, încrederea lui Asha în Elena se dovedește a fi rătăcită și lasă pe Bryan vulnerabilă.

Taken 1×6

Taken 1×6

ODNI este rugat să faciliteze dezertarea unui agent FSB rus, dar prietena însărcinată a agentului aruncă o curbă în planurile echipei. Între timp, Christina se retrage din cărți pentru a dezvălui un călugăr în CIA, iar încercarea lui Ioan de a rezolva problema fratelui său cu o bandă locală conduce la o criză spirituală.

Taken 1×8

Taken 1×8

ODNI asistă un spion feminin israelian pe care Christina îl cunoaște și îi place. După o revelație, Christina îngrijorează că se poate confrunta cu o soartă similară cu ea, amenințată de forțe în cadrul organizației sale, iar neîncrederea lui Bryan față de Asha duce la un argument dureros.

Taken 1×1

Taken 1×1

Uciderea surorii lui Bryan Mills îl pune într-un curs de răzbunare împotriva șefului cartelului, Carlos Mejia; o agenție secretă de informații din SUA îl recrutează pe Bryan să devină o parte a echipei sale.

Taken 1×2

Taken 1×2

Bryan primește prima sa șansă pe teren, dar are ca rezultat o moarte tragică atunci când misiunea se înrăutățește.

Close