Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Andy Wolk

SEAL Team 1×16

SEAL Team 1×16

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Jason conduce echipa SEAL într-o misiune periculoasă pe timp de zi în care Sonny este rănit și trebuie să se bazeze acum pe Clay și pe frații săi pentru a-și salva viața.

SEAL Team 1×15

SEAL Team 1×15

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Jason și echipa SEAL se apropie de a răzbuna moartea echipei Echo atunci când găsesc banii care și-au finanțat crima într-o fermă din apropiere de mac, care a fost folosită anterior pentru a produce heroină. De asemenea, Jason întâlnește o femeie interesantă pe bază.

SEAL Team 1×14

SEAL Team 1×14

 Jason și echipa SEAL se stabilesc în viata de desfășurare și se apropie de a descoperi cine a ambuscvat echipa Echo după ce Mandy a obținut un avantaj de la o sursă puțin probabilă pe bază.

Shadowhunters 2×2

Shadowhunters 2×2

Vânătoarea este pentru Jace Wayland, iar Alec și Isabelle speră să ajungă la el înainte ca ceilalți ucigasi să facă. Cu ordinele lui Clave de a "trage să ucidă", frații Lightwood trebuie să acționeze repede. De asemenea, pe propria căutare, Simon se întoarce spre Magnus pentru ajutor atunci când se află în conflict cu atât Raphael, cât și Aldertree. Între timp, Clary se străduiește să găsească locul în care ea aparține, deoarece nu pare să se încadreze în lumea Shadowhunter, dar nu se ...

SEAL Team 1×13

SEAL Team 1×13

Jason și echipa SEAL trebuie să-și părăsească familiile imediat ce data de desfășurare a acestora este mutată după ce echipa pe care urma să o scufunde este în ambuscadă. De asemenea, Jason și Alana iau o mare decizie în legătură cu viitorul lor, iar Clay și Stella simt greutatea propunerii sale de căsătorie.

Shadowhunters 1×3

Shadowhunters 1×3

Când Simon este ținut captiv la Hotelul DuMort, Clary pledează cu Jace, Alec și Isabelle pentru al ajuta să-i salveze pe cel mai bun prieten al său. Pe măsură ce echipa se pregătește pentru misiune, Jace îl ajută pe Clary să afle mai multe despre puterile sale Shadowhunter, Isabelle se întoarce la Seelie preferată pentru Intel, iar Alec începe să pună la îndoială motivele lui Jace și locul în cadrul parteneriatului lor. Între timp, un Simon foarte speriat devine foarte apropiat și ...

SEAL Team 1×12

SEAL Team 1×12

În timp ce se află într-o misiune de a recupera un drone de vârf, Jason și echipa SEAL nu respectă ordinele, astfel încât să-l salveze pe Clay, care este prins într-o cameră plină de teroriști înarmați. De asemenea, relația lui Clay și Stella are o nouă întoarcere.

SEAL Team 1×11

SEAL Team 1×11

Jason și echipa SEAL sunt trimiși să intercepteze vânzarea de arme nucleare, dar misiunea merge în lateral atunci când trebuie să facă călătoria trădătoare înapoi la bază cu nuclee care au tije de combustibil nesecurizate. De asemenea, Ray este marginalizat cu un prejudiciu la umăr, iar Jason și Alana sunt șocați de reacțiile copiilor lor atunci când subiectul reuniunii lor este crescut.

Socializam cu tine!

Arhive

Close