Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Billy Gierhart

S.W.A.T. 1×14

S.W.A.T. 1×14

Hondo și echipa continuă să vâneze un ucigaș în serie care a scăpat de justiție cu doi ani în urmă, prefăcându-și moartea. De asemenea, Hondo este îngrijorat de faptul că Buck Spivey, fostul lider al echipei, se spiră în depresie după ce a fost concediat din departament.

S.W.A.T. 1×13

S.W.A.T. 1×13

Relațiile secrete ale lui Hondo și Jessica ajung la o răscruce de drum, când Michael Plank, președintele comisiei de poliție, își descoperă afacerea. De asemenea, atunci când Hondo și echipa ajută la ancheta federală pentru a aduce un fugar fără acte de identitate, ei se află în centrul unei dezbateri de imigrație la nivel de oraș.

S.W.A.T. 1×12

S.W.A.T. 1×12

Hondo și echipa SWAT își unesc forțele cu FBI-ul pentru a găsi un membru al unui grup militar care planifică un atac terorist intern prin arma cianurii. De asemenea, pe măsură ce noile inițiative ale poliției lui Jessica, împreună cu Michael Plank, președintele comisiei de poliție, se îndreaptă spre ea, ea se preocupă de impactul negativ pe care planurile l-ar putea avea asupra relațiilor sale din cadrul departamentului.

S.W.A.T. 1×11

S.W.A.T. 1×11

Hondo se angajează cu un vechi prieten DEA, agent special Katrina "KC" Walsh, pe o forță de lucru menită să demasca liderul secret al unui inel de contrabandă cu fentanil. De asemenea, Jessica și Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, încep să implementeze noile inițiative ale comunității de aplicare a legii.

S.W.A.T. 1×10

S.W.A.T. 1×10

Pe măsură ce echipa SWAT intră într-o revoltă de închisoare pentru salvarea ostaticilor civili, Hondo suspectează că deținuții au un motiv ulterior în spatele revoltei. De asemenea, când soția lui Deacon, Annie, se oprește la sediul central pentru a sărbători 10 ani de desăvârșire a lui Diacon cu divizia SWAT, vizita ei are o întorsătură neașteptată.

S.W.A.T. 1×5

S.W.A.T. 1×5

Când o serie de invazii de acasă sunt comise de impostori SWAT într-un cartier luxos, Hondo și echipa suspectează că familiile burglarizate ascund ceva. De asemenea, atunci când Deacon și Luca sunt desemnați pentru a proteja un jucător de hochei profesionist care primește amenințări cu moartea, plictisitorul său pentru probleme devine o complicație.

S.W.A.T. 1×9

S.W.A.T. 1×9

Când o plângere greșită a lui Hondo îl scoate din funcțiune, Diaconul se îndreaptă pentru a conduce echipa în găsirea unui echipaj de jaf care atacă dispensarele de marijuana. De asemenea, atunci când Tan observă o asemănare între jafurile actuale și un caz din timpul său cu Hollywood LAPD, el cere ajutor de la un informator cu care ...

Marvel’s Inhumans 1×8

Marvel’s Inhumans 1×8

Este fratele versus fratele, în timp ce ultimul showdown între Black Bolt și Maximus ia o întorsătură neașteptată - una cu consecințe de durată pentru toată inumanitatea.

S.W.A.T. 1×8

S.W.A.T. 1×8

Hondo și echipa SWAT sunt forțați să lucreze pentru vacanțele de Crăciun atunci când un cartel de droguri este scos din sânge după ce cache-ul lor de bare de aur este furat. De asemenea, Jessica atrage atenția lui Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, când se apropie de el cu ideile sale despre cum să îmbunătățească divizia SWAT.

S.W.A.T. 1×7

S.W.A.T. 1×7

Când prietena lui din copilarie, condamnată de Hondo, îl cere să-i protejeze pe fiul său de violența în bandă, favoarea aduce SWAT în contact cu o nouă echipă de crimă locală. De asemenea, când bunicul lui Luca, o legendă SWAT, trece departe, se luptă cu durerea și un secret dureros al familiei.

S.W.A.T. 1×6

S.W.A.T. 1×6

Hondo își lasă deoparte nelinistea față de indignarea lui Jim Street și permite noului să meargă sub acoperire ca broker într-un inel de furt al mașinii de lux pentru a busta un traficant nemilos. De asemenea, Hondo vizitează Raymont Harris, adolescentul recent împușcat de un fost membru al echipei SWAT, care se ocupă de PTSD.

S.W.A.T. 1×3

S.W.A.T. 1×3

 Novelistul Jim Street îi pune în pericol locul pe echipa lui Hondo; echipa caută un traficant de droguri nemilos, care folosește imigranții ca curieri.

S.W.A.T. 1×2

S.W.A.T. 1×2

Echipa trebuie să găsească patru condamnați evadați înainte ca o echipă rivală să le găsească; Conducerea lui Hondo este pusă în discuție atunci când Street ignoră în mod flagrant protocolul.

S.W.A.T. 1×4

S.W.A.T. 1×4

 Novelistul Jim Street îi pune în pericol locul pe echipa lui Hondo; echipa caută un traficant de droguri nemilos, care folosește imigranții ca curieri.

Socializam cu tine!

Arhive

Close