Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Brad Simpson

Burden of Truth 1×7

Burden of Truth 1×7

 Burden of Truth (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Stuck în Millwood fără un caz și nici o firmă să se întoarcă, Joanna este în libertate ca să facă ce urmează să facă până când un avertizor de avertisment vine în față.

Burden of Truth 1×6

Burden of Truth 1×6

 Burden of Truth (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Pe măsură ce amenințările împotriva ei și Billy cresc, Joanna speră că un neuropsiholog va dovedi că fetele erau otrăvite.

Burden of Truth 1×5

Burden of Truth 1×5

 Burden of Truth (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română  Fetele bolnave și familiile lor se confruntă cu angajații moară care sunt îngrijorați de pierderea locurilor de muncă.

Burden of Truth 1×4

Burden of Truth 1×4

Joanna și Billy sunt convinși că fabricantul de oțel local și proprietarul lui Ben Matheson sunt responsabili de butoaie. O revelație șocantă în viața personală a lui Joanna o conduce să pună la îndoială tot ce îi spusese tatălui ei.

Burden of Truth 1×3

Burden of Truth 1×3

Joanna își folosește respectul ca partener la CTS pentru a convinge un hidrolog să testeze solul lui Millwood. Cu permisiunea primordială a primarului, Joanna și Billy își îngustează lista de suspecți într-o mână de site-uri industriale din comunitate.

Burden of Truth 1×2

Burden of Truth 1×2

Un pește din apă într-un oraș atât de străin pe care îl cunoaște, Joanna se luptă cu întrebări asupra plecării rapide a familiei sale când era adolescentă și încearcă să convingă localnicii că a schimbat efectiv laturile.

Burden of Truth 1×1

Burden of Truth 1×1

Obosit de a fi trecut la promovare la firma de avocatură, Joanna Hanley se întoarce în orașul ei natal pentru a apăra o companie de droguri.

Socializam cu tine!

Arhive

Close