Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Christopher Chulack

SEAL Team 1×11

SEAL Team 1×11

Jason și echipa SEAL sunt trimiși să intercepteze vânzarea de arme nucleare, dar misiunea merge în lateral atunci când trebuie să facă călătoria trădătoare înapoi la bază cu nuclee care au tije de combustibil nesecurizate. De asemenea, Ray este marginalizat cu un prejudiciu la umăr, iar Jason și Alana sunt șocați de reacțiile copiilor lor atunci când subiectul reuniunii lor este crescut.

SEAL Team 1×10

SEAL Team 1×10

Tensiunile sunt ridicate când Jason și echipa SEAL intră într-o casă din Yemen pentru a localiza un telefon mobil legat de o rețea teroristă și interoghează familia în timp ce fiica se află în stare critică după ce a fost împușcat accidental.

SEAL Team 1×3

SEAL Team 1×3

Jason și echipa SEAL trebuie să salveze un grup de cercetători aflați ostatici pe o navă din Marea Chinei de Sud. De asemenea, Clay se situează în clasamentul "celui de-al 5-lea" al clasei sale, punând în pericol viitorul său ca SEAL

SEAL Team 1×2

SEAL Team 1×2

În timpul unei misiuni de colectare a dovezilor în Siria, Jason și echipa SEAL găsesc civili nevinovați în nevoie disperată de salvare la fel cum forțele inamice se apropie de ele. De asemenea, în timp ce se află în misiune, echipa dezbate dacă îi spune sau nu lui Ray că soția sa a intrat în muncă.

SEAL Team 1×1

SEAL Team 1×1

Cea mai mare unitate de elite a navelor SEAL trebuie să navigheze viața profesională și personală pe măsură ce antrenează, planifică și execută misiunile cele mai periculoase și mai înalte, pe care țara noastră le poate cere.

Arhive

Close