Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Darick Robertson

HAPPY! 1×8

HAPPY! 1×8

 Când se apropie de Crăciun, Sax și Happy sunt blocați într-o confruntare climatică pentru al salva pe Hailey de pe urmele lui Very Bad Santa, pe măsură ce Merry se hotărăște să-l salveze pe Amanda de un dușman mult mai puternic.

HAPPY! 1×7

HAPPY! 1×7

În cele din urmă reunite, Sax și Happy fac o ultimă împingere pentru al salva pe Hailey. Amanda urmărește o plumb periculoasă singură. Blue și Isabella vin să lovească peste un secret de familie întunecat.

HAPPY! 1×6

HAPPY! 1×6

 Sax și Happy se angajează într-o călătorie singuratică în care Sax se poticnește pe un nou plan de negociere a eliberării fiicei sale, iar Happy se bucură de confort în brațele primitoare ale unui alt prieten Imaginar.

HAPPY! 1×5

HAPPY! 1×5

Sax și Happy merg în moduri diferite după o reuniune distructivă a familiei; Merry este cercetat de Afaceri Interne. Hailey și copiii sunt introduși într-o închisoare mult mai înspăimântătoare.

HAPPY! 1×4

HAPPY! 1×4

Sax și Happy își urmăresc averile în Chinatown. Sora lui Blue arăta să se răzbune pentru uciderea fiilor ei. Cercetarea lui Merry o apropie tot mai mult de Moș Crăciun.

HAPPY! 1×3

HAPPY! 1×3

Sax călătoresc printr-un trecut întunecat, în timp ce el și fericitul își urmăresc fiica. Merry și Amanda fac o descoperire friguroasă. Foarte rău Moș Crăciun concediază informații din Hailey despre tatăl ei.

HAPPY! 1×2

HAPPY! 1×2

În căutarea arme și bani pentru a scăpa de New York, Saks se prăbușește un joc de poker cu miză mare. Fericit încearcă să-l convingă pe Saks că este tată. Exes echipa lui Sak în încercarea de a localiza Hailey.

HAPPY! 1×1

HAPPY! 1×1

Un om lovit trebuie să colaboreze cu un cal imaginar cu aripi alungite pentru a salva un copil dispărut.

Socializam cu tine!

Arhive

Close