Filme HD subtitrate 1997 – 2018

David Shore

The Good Doctor 1×17

The Good Doctor 1×17

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Dr. Shaun Murphy pune la îndoială necesitatea unei intervenții chirurgicale elective care să îi permită tânărului pacient să zâmbească pentru prima dată. Între timp, Dr. Claire Brown și Dr. Morgan Reznick descoperă că pacientul lor a mințit despre identitatea ei.

The Good Doctor 1×15

The Good Doctor 1×15

Dr. Shaun Murphy pacientul adolescent a fost limitat la casa ei întreaga viață din cauza unei boli cardiace rare. În ciuda condiției sale, a cultivat un grup mare de prieteni online și speră că echipa chirurgicală poate găsi o modalitate de a-i oferi viața pe care ea a visat-o dintotdeauna. Între timp, un donator de organe care se potrivește perfect cu un tânăr pacient cauzează o dilemă morală pentru părinți și pentru pacient.

The Good Doctor 1×16

The Good Doctor 1×16

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Când echipa tratează un pacient care trebuie să decidă între o intervenție chirurgicală periculoasă care ar putea schimba viața sau rămâne aceeași, îi întreabă pe dr. Shaun Murphy ce ar face dacă ar avea aceeași alegere.

The Good Doctor 1×14

The Good Doctor 1×14

Dr. Shaun Murphy este surprins să afle că tânărul său pacient de cancer se identifică ca o fată în timp ce este bărbat biologic. Shaun trebuie să învețe repede să-și înțeleagă pacientul, nevoile medicale și cum să lucreze cu familia, care simt că toți știu ce este mai bine pentru ea.

The Good Doctor 1×13

The Good Doctor 1×13

Dr. Shaun Murphy suspectează că pacientul său minte despre cauza rănirii sale și face o presupunere controversată cu privire la motivele ei. Între timp, viața personală a doctorului Neil Melendez ar putea afecta munca sa și, în cele din urmă, viața pacienților săi.

The Good Doctor 1×12

The Good Doctor 1×12

Gemenii suferă complicații din operația lor, forțând echipa de la Spitalul San Jose Boneventure să ia o decizie de schimbare a vieții. Între timp, Dr. Shaun Murphy se întoarce la spital după călătoria sa cu Lea și decide că are nevoie de o schimbare mai permanentă și îi dă lui Aaron Glassman o avertizare de două săptămâni.

The Good Doctor 1×11

The Good Doctor 1×11

Dr. Marcus Andrews invită dr. Neil Melendez pe un transplant de rinichi foarte sensibil între o pereche de gemeni; Dr. Shaun Murphy decide să facă o călătorie improprie cu prietenul său Lea și să-și lase problemele în urmă.

Socializam cu tine!

Arhive

Close