Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Dean Devlin

The Librarians 4×12

The Librarians 4×12

După ce lumea se transformă într-un loc oribil și nerecunoscut - unul în care Biblioteca nu exista niciodată - Baird trebuie să aducă bibliotecarilor împreună înainte ca această lume sumbră, fără cunoștințe, să devină noua realitate.

The Librarians 4×11

The Librarians 4×11

Este timpul să alegeți bibliotecarul singular pentru a lega cu Baird, dar nimeni nu poate decide astfel încât biblioteca să-l ia pe sine pentru a ajuta. Reducând bibliotecarii la cei mai primiți și abandonându-i într-un peisaj al coșmarurilor lor, este Procesul celui - dar își pot recâștiga umanitatea în timp pentru a opri vărsarea de sânge și pentru a preveni moartea a doi bibliotecari și Jenkins?

The Librarians 4×10

The Librarians 4×10

Atunci când Jenkins își schimbă corpul, cu un obosit de 28 de ani, Jeff, trebuie să-și găsească drumul înapoi în Bibliotecă pentru a corecta greșeala. Dar va avea nevoie de o echipă pentru a face acest lucru și va atrage ajutorul prietenilor lui Jeff, Dungeons & Dragons, nefericiți. Pot să o facă în timp, înainte ca Jeff să distrugă Biblioteca?

The Librarians 4×9

The Librarians 4×9

Atunci când un reabilitare a unui război civil într-un oraș numit Feud este afectat de fantome, bibliotecarii trebuie să descopere adevărul despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat peste 100 de ani în urmă.

The Librarians 4×8

The Librarians 4×8

După ce Cassandra se îngheață în timpul unei misiuni, ea decide că este timpul trecut să plece într-o vacanță. Căutând orașul ei ideal, ea aterizează pe Havenport, "Cel mai sigur oraș din America". La prima blush, se pare exact ceea ce avea nevoie.

The Librarians 4×8

The Librarians 4×8

După ce Cassandra îngheață în timpul unei misiuni, ea decide că este timpul trecut să plece într-o vacanță. Căutând orașul ei ideal, ea aterizează pe Havenport, "Cel mai sigur oraș din America". La prima blush, se pare că are nevoie de ea.

The Librarians 4×7

The Librarians 4×7

Atunci când disensiunile amenință grupul, Baird ia bibliotecarii într-o campanie de construcție o carismatică de echipă de auto-ajutor pe marginea unui pădure în care oamenii au dispărut în mod misterios. Există un monstru în pădure? Sau se întâmplă ceva mai sinistru? Și poate bibliotecarii să-și întoarcă echipa în timp pentru a-și învinge?

The Librarians 4×7

The Librarians 4×7

Atunci când disensiuni amenință grupul, Baird ia bibliotecarii într-o tabără de construire a echipelor carismatice de auto-ajutorare pe marginea unei păduri în care oamenii dispăruseră în mod misterios. Există un monstru în pădure? Sau se întâmplă ceva mai sinistru? Și poate bibliotecarii să își întoarcă echipa mojo în timp pentru al învinge?

The Librarians 1×3

The Librarians 1×3

Prima misiune solo a bibliotecarilor lovește o lovitură când Baird îi pierde pe ceilalți într-un labirint misterios care există magic sub zgârie-noriile unei corporații moderne.

The Librarians 2×10

The Librarians 2×10

Bibliotecarii descoperă că magia reînnoită a lui Prospero face rău cu tehnologia lumii. El recreă o utopie idilică de pădure, indiferent dacă vrem sau nu. Pentru al opri, Flynn și Baird trebuie să călătorească înapoi în 1611, în timp ce restul echipei luptă cu Prospero în prezent. Puțin își dau seama că nu pot decât să învingă Prospero în fiecare moment prin găsirea unei modalități de a lucra împreună - separate de cinci secole.

The Librarians 4×6

The Librarians 4×6

Când Baird se duce după Nicole Noone în încercarea de a-și repara ruptura în Bibliotecă, ea se încheie cu Nicole într-o misiune de a recupera un artefact periculos înainte de a cădea în mâinile robilor morminte ruși. Dar o poate convinge pe Nicole să ierte Biblioteca și să se întoarcă acasă cu ea? Sau, Nicole va deschide ochii lui Baird la pericolul unui gardian care se dedică bibliotecii, inimii și sufletului?

The Librarians 1×5

The Librarians 1×5

Când dragonii dormind sub pământ amenință să se trezească și să facă rău în jurul lumii, Flynn se întoarce să ajute la găsirea comorii lor ascunse.

The Librarians 3×1

The Librarians 3×1

Când Dumnezeul egiptean al Haosului locuiește într-un corp uman, el încearcă să elibereze Pear Evil în lume, începând astfel lupta finală a Binelui împotriva Răului. Pentru al opri, bibliotecarii trebuie să descifreze o serie de indicii în cadrul unui muzeu al științei, inclusiv un avertisment misterios pronunțat de manechinele expuse care au venit la viață.

The Librarians 1×6

The Librarians 1×6

Bibliotecarii călătoresc într-un oraș în care basmele se apropie de viață - și atacă.

The Librarians 3×2

The Librarians 3×2

Flynn îi conduce pe colegii săi de bibliotecă într-o misiune de salvare a răpit-o pe Charlene, fără să-i pătrundă într-o capcană subterană, plină de vârcolaci egipteni vechi, condusă de Nemesis Apep, care sunt hotărâți să ucidă bibliotecarii odată pentru totdeauna.

The Librarians 1×7

The Librarians 1×7

Atunci când un grup de elevi de liceu competitivi încep să se sublinieze reciproc cu vrăjitorie, bibliotecarii trebuie să intervină înainte ca dezastrul să le distrugă pe toți.

The Librarians 3×4

The Librarians 3×4

După ce a văzut o viziune a morții sale în mâinile unui asasin supranatural, Baird încearcă să înșele soarta și să oprească profeția morții de a nu deveni adevărată.

The Librarians 1×8

The Librarians 1×8

Bibliotecarii întâlnesc Casa din spatele legendei tuturor caselor bântuite și au pornit să o distrugă.

The Librarians 3×6

The Librarians 3×6

Pentru a opri răspândirea răului pur, echipa trebuie să găsească Eye of Ra și să descopere misterul Triunghiului Bermudelor; Flynn trebuie să treacă o serie de teste.

The Librarians 1×10

The Librarians 1×10

Baird începe să se deplaseze prin linii alternative care dezvăluie destinele bibliotecarilor.

The Librarians 3×5

The Librarians 3×5

Bibliotecarii investighează un carnaval misterios de călătorie în care descoperă secretul sinistru al unui magician care a fost corupt de folosirea magiei reale.

The Librarians 1×9

The Librarians 1×9

O investigație asupra unei persoane dispărute descoperă ceea ce pare a fi o invazie extraterestră.

The Librarians 3×3

The Librarians 3×3

O recuperare de rutină a artefactului este orice, dar atunci când artefactul se altoiește în Cassandra. Între timp, o viscolă îi obligă pe Stone și pe Cassandra să se adăpostească într-un hotel misterios care găzduiește o convenție demonică, care își doresc artefactul pentru ei înșiși.

The Librarians 2×1

The Librarians 2×1

În timp ce Jenkins descoperă că există ceva în neregulă cu Biblioteca de la revenirea din Void, bibliotecarii se trezesc împreună după ce au plecat de luni întregi, pentru a rezolva misterul unei furtuni masive care sa oprit peste Manhattan. Descoperă în curând vinovatul în ambele cazuri nu este altceva decât prosperul lui Shakespeare.

The Librarians 3×7

The Librarians 3×7

Necunoscutul Cindy Kroger a devenit dintr-o dată super-popular datorită unei poțiuni magice de dragoste. Bibliotecarii trebuie să o oprească înainte de a lansa o rachetă de dragoste care ar forța întreaga lume să devină baza fanilor ei.

The Librarians 2×2

The Librarians 2×2

Prospero citează alte ficțiuni pentru a recupera părți din personalul său; bibliotecarii se trezesc împotriva monstrului lui Frankenstein și a lui Nemesisul lui Sherlock Holmes Moriarty; Flynn și Baird au un dezacord.

The Librarians 3×10

The Librarians 3×10

Bătălia cu două fețe a bibliotecarilor se apropie de cap când biblioteca este infiltrate simultan de DOSA și Apep. Flynn, Baird, Stone, Cassandra, Ezekiel și Jenkins trebuie să-și pună deoparte diferențele în încercarea de a salva Biblioteca, lumea și ei înșiși.

The Librarians 2×4

The Librarians 2×4

Elevii încep să dispară la Colegiul Wexler, un instituție inițiată de o îngrijire istorică nebună / arhitectă, credea în dimensiuni alternative. Când sosesc bibliotecarii, descoperă că un student de la departamentul de fizică investighează singure evenimentele bizare. Între timp, Cassandra primește o ofertă greu de înăbușit.

The Librarians 3×1

The Librarians 3×1

Când patria sacră a regelui Monkey din Shangri-La este preluată de un colector nemilos de artefacte magice, echilibrul Universului este pus în pericol, forțându-i pe toți bibliotecarii să se întâlnească pentru a ajuta la salvarea țării periculoase la ceea ce ar putea fi un lucru teribil cost.

The Librarians 2×3

The Librarians 2×3

Piatra, Cassandra și Ezechiel au o echipă potrivită pentru prima dată în lunile când investighează o peșteră într-un sit petrolier, care a dezlănțuit Hokolonote, un zeu care schimbă forma, care crește în orice moment când o minciună este spusă. Acum, bibliotecarii trebuie să se curețe reciproc, să-și difuzeze problemele și să rezolve ghicitul închisorii antice care îl ținea pe Hokolonote.

The Librarians 3×1

The Librarians 3×1

O erupție de oameni care ard spontan conduc bibliotecarii într-un spa holistic condus de vampiri, care au descoperit secretul de mers pe jos la soare.

The Librarians 2×5

The Librarians 2×5

În timp ce urmărește una dintre lipsurile obiectelor Bibliotecii, Flynn este răpit de un străin misterios, cu amnezie și cu o colecție de lacune de artefacte din Bibliotecă. În curând, toți aceștia sunt în căutarea statului Zarathustra înainte ca acesta să cadă în mâinile lui Prospero.

The Librarians 4×1

The Librarians 4×1

Atunci când o sectă secretă a Bisericii Vaticanului descoperă o hartă antică detaliind locațiile celor patru pietre de temelie ale Bibliotecii din Alexandria (Biblioteca originală), este de datoria lui Flynn și a bibliotecarilor - cu ajutorul unui aliat neașteptat - să-i oprească înainte pietrele pot fi folosite pentru a distruge Biblioteca.

The Librarians 4×7

The Librarians 4×7

Atunci când disensiunile amenință grupul, Baird ia bibliotecarii într-o campanie de construcție o carismatică de echipă de auto-ajutor pe marginea unui pădure în care oamenii au dispărut în mod misterios. Există un monstru în pădure? Sau se întâmplă ceva mai sinistru? Și poate bibliotecarii să-și întoarcă echipa în timp pentru a-și învinge?

The Librarians 2×7

The Librarians 2×7

Când oamenii încep să sufere efectele accidentelor și sinuciderilor în care nu au fost implicați de fapt, echipa urmărește legătura cu tânărul Dorian Gray, o magie căruia lucrează acum pe egoism.

The Librarians 4×2

The Librarians 4×2

Atunci când oamenii încep să se rănească în cele mai neplăcute feluri, bibliotecarii sunt conduse la un cazinou în care proprietarul pare să posede un artefact capabil să fure norocul oamenilor. În ciuda faptului că se încadrează în blestemul rău, bibliotecarii trebuie să întoarcă mesele înainte ca ciuma nenorocirii să se răspândească în lumea întreagă.

The Librarians 1×1

The Librarians 1×1

Cineva ucide potențialii bibliotecari și este de datoria lui Flynn Carsen și noului său gardian, colonelul Eve Baird, să salveze cele trei rămase.

The Librarians 2×6

The Librarians 2×6

Un prieten vechi al lui Baird este în favoarea unui primar al unei mici mii din New Hampshire și se află într-un scandal sub forma unei lipse interne și a unui contract literal cu diavolul. Baird se află în curând într-o luptă nu numai pentru sufletul ei, ci și pentru sufletele tuturor bibliotecarilor.

The Librarians 4×3

The Librarians 4×3

Când Mos Craciun îl ia pe Flynn, Baird și Jenkins în prima sa vacanță de secole, își lasă sănătosul iubit în grija bibliotecarilor. Dar când mama criminală a lui Ezechiel fură ușa magică, ei trebuie să folosească sania pentru ao salva, precum și Crăciunul însuși, de la Grinch al lui Mos Craciun al unui frate, patronul Sfântului hoț.

The Librarians 1×2

The Librarians 1×2

Frăția șarpelui încearcă să readucă magie în lumea noastră. Flynn, colonelul Baird, și potențialii bibliotecari trebuie să-i oprească înainte să fie prea târziu.

The Librarians 2×8

The Librarians 2×8

Cartea Clipping trimite echipajul într-o instalație de cercetare de înaltă tehnologie, unde cercetătorii au fost transformați în minți fără mândrie de către un bizar sursă de energie din laboratorul centrului. Atunci când deconectează artefactul, ei se găsesc blocați într-o buclă de timp.

The Librarians 4×5

The Librarians 4×5

Un bibliotecar din trecut se alătură cu bibliotecarii prezentului pentru a lua un inamic vechi și puternic lăsat liber în ziua de azi. Când superstarul Flynn este întâmpinat cu teama cu eroul său bibliotecar Darrington Dare, el nu poate fi mai entuziasmat, până când Darrington părăsi bibliotecarii cu acest avertisment rău: poate exista doar un singur bibliotecar - ignorați-vă propriul pericol.

The Librarians 1×4

The Librarians 1×4

Când Frăția Șarpelui vrea să-l omoare pe Moș Crăciun, bibliotecarii trebuie să-l salveze și să-l ajute să realizeze adevăratul scop secret al Crăciunului.

The Librarians 2×9

The Librarians 2×9

Echipa sa împrăștiat, trăind toate versiunile ideale ale vieții lor. Curând, acești "străini" sunt atrași pentru a rezolva un mister supranatural - apariția lui Ariel, sprite legat de serviciul lui Prospero. Poate bibliotecarii să facă ceea ce nici un alt om nu a reușit vreodată - să-și întoarcă spatele pe propriile finale fericite?

The Librarians 4×4

The Librarians 4×4

Când Flynn și Baird sunt aspirate în filmul filmului filmul Noir preferat al lui Baird, bibliotecarii sunt atrași în lumea magiei filmului - literalmente - în cazul în care vor avea nevoie să-și perfecționeze abilitățile lassoing, sharpshooting și dialogul fericit dacă vor face în viață.

Socializam cu tine!

Arhive

Close