Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Holly Dale

S.W.A.T. 1×14

S.W.A.T. 1×14

Hondo și echipa continuă să vâneze un ucigaș în serie care a scăpat de justiție cu doi ani în urmă, prefăcându-și moartea. De asemenea, Hondo este îngrijorat de faptul că Buck Spivey, fostul lider al echipei, se spiră în depresie după ce a fost concediat din departament.

S.W.A.T. 1×13

S.W.A.T. 1×13

Relațiile secrete ale lui Hondo și Jessica ajung la o răscruce de drum, când Michael Plank, președintele comisiei de poliție, își descoperă afacerea. De asemenea, atunci când Hondo și echipa ajută la ancheta federală pentru a aduce un fugar fără acte de identitate, ei se află în centrul unei dezbateri de imigrație la nivel de oraș.

S.W.A.T. 1×12

S.W.A.T. 1×12

Hondo și echipa SWAT își unesc forțele cu FBI-ul pentru a găsi un membru al unui grup militar care planifică un atac terorist intern prin arma cianurii. De asemenea, pe măsură ce noile inițiative ale poliției lui Jessica, împreună cu Michael Plank, președintele comisiei de poliție, se îndreaptă spre ea, ea se preocupă de impactul negativ pe care planurile l-ar putea avea asupra relațiilor sale din cadrul departamentului.

Mary Kills People 2×5

Mary Kills People 2×5

Totul pare bine pentru Maria, Ben i-a iertat și ea și Des au decis să meargă mai departe cu retragerea morții. Singura preocupare pentru Mary: fiica ei Jess o urăște și nu crede nici un cuvânt din gura ei.

Mary Kills People 2×4

Mary Kills People 2×4

După dispariția lui Travis, Des se îngrijorează că el și Maria ar fi traversat o linie morală de unde nu se mai pot întoarce niciodată. După ce a pus în pericol investigația lui Ben pentru Olivia, Mary încearcă să facă modificări, ceea ce are repercusiuni asupra unui pacient care are nevoie.

S.W.A.T. 1×11

S.W.A.T. 1×11

Hondo se angajează cu un vechi prieten DEA, agent special Katrina "KC" Walsh, pe o forță de lucru menită să demasca liderul secret al unui inel de contrabandă cu fentanil. De asemenea, Jessica și Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, încep să implementeze noile inițiative ale comunității de aplicare a legii.

Mary Kills People 2×3

Mary Kills People 2×3

Mary și Ben își unește forțele; Travis dezvăluie un detaliu crucial despre investigația lui Ben.

S.W.A.T. 1×10

S.W.A.T. 1×10

Pe măsură ce echipa SWAT intră într-o revoltă de închisoare pentru salvarea ostaticilor civili, Hondo suspectează că deținuții au un motiv ulterior în spatele revoltei. De asemenea, când soția lui Deacon, Annie, se oprește la sediul central pentru a sărbători 10 ani de desăvârșire a lui Diacon cu divizia SWAT, vizita ei are o întorsătură neașteptată.

Mary Kills People 2×2

Mary Kills People 2×2

Când Olivia încearcă să-i șantajeze pe Mary, ea este adusă mai adânc într-un joc mortal de pisică și șoarece.

S.W.A.T. 1×9

S.W.A.T. 1×9

Când o plângere greșită a lui Hondo îl scoate din funcțiune, Diaconul se îndreaptă pentru a conduce echipa în găsirea unui echipaj de jaf care atacă dispensarele de marijuana. De asemenea, atunci când Tan observă o asemănare între jafurile actuale și un caz din timpul său cu Hollywood LAPD, el cere ajutor de la un informator cu care ...

Mary Kills People 2×1

Mary Kills People 2×1

Des și Mary lucrează împreună, dar un caz de rutină îl face pe Mary să-și pună întrebarea despre alegerea ei de a se reconecta cu el.

Mary Kills People 1×1

Mary Kills People 1×1

Când dr. Mary Harris se implică romantic într-un pacient atrăgător, începe un lanț de evenimente care ar putea distruge viața, familia și cariera - fără să mai vorbim de concertul său ilegal, ajutând clienții terminalului să-și sfârșească viața.

Mary Kills People 1×2

Mary Kills People 1×2

După ce a fost intimă cu Joel, Mary are două gânduri despre încheierea vieții sale. Un fiu al unui client trage o armă pe Des. Relația lui Kevin cu o nouă femeie devine intensă.

Mary Kills People 1×4

Mary Kills People 1×4

Ben îl urmează pe Maria în casa ei din copilărie, unde află despre trecutul ei. Grady se apropie de Maria cu o ofertă. Des devine victimă a abuzului de poliție.

Mary Kills People 1×5

Mary Kills People 1×5

Maria are în vedere serios renunțarea la operațiunile ei.

Mary Kills People 1×6

Mary Kills People 1×6

Maria trebuie să facă o înțelegere cu diavolul pentru a-și salva familia și cariera.

Mary Kills People 1×3

Mary Kills People 1×3

Maria se confruntă cu Ben. Grady îl șantajează pe Mary ca să-l ajute să spargă un pacient din spital. Ben și Frank obțin un nou avantaj.

S.W.A.T. 1×8

S.W.A.T. 1×8

Hondo și echipa SWAT sunt forțați să lucreze pentru vacanțele de Crăciun atunci când un cartel de droguri este scos din sânge după ce cache-ul lor de bare de aur este furat. De asemenea, Jessica atrage atenția lui Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, când se apropie de el cu ideile sale despre cum să îmbunătățească divizia SWAT.

Socializam cu tine!

Arhive

Close