Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Holly Dale

S.W.A.T. 1×10

S.W.A.T. 1×10

Pe măsură ce echipa SWAT intră într-o revoltă de închisoare pentru salvarea ostaticilor civili, Hondo suspectează că deținuții au un motiv ulterior în spatele revoltei. De asemenea, când soția lui Deacon, Annie, se oprește la sediul central pentru a sărbători 10 ani de desăvârșire a lui Diacon cu divizia SWAT, vizita ei are o întorsătură neașteptată.

Mary Kills People 2×2

Mary Kills People 2×2

Când Olivia încearcă să-i șantajeze pe Mary, ea este adusă mai adânc într-un joc mortal de pisică și șoarece.

S.W.A.T. 1×9

S.W.A.T. 1×9

Când o plângere greșită a lui Hondo îl scoate din funcțiune, Diaconul se îndreaptă pentru a conduce echipa în găsirea unui echipaj de jaf care atacă dispensarele de marijuana. De asemenea, atunci când Tan observă o asemănare între jafurile actuale și un caz din timpul său cu Hollywood LAPD, el cere ajutor de la un informator cu care ...

Mary Kills People 2×1

Mary Kills People 2×1

Des și Mary lucrează împreună, dar un caz de rutină îl face pe Mary să-și pună întrebarea despre alegerea ei de a se reconecta cu el.

Mary Kills People 1×4

Mary Kills People 1×4

Ben îl urmează pe Maria în casa ei din copilărie, unde află despre trecutul ei. Grady se apropie de Maria cu o ofertă. Des devine victimă a abuzului de poliție.

Mary Kills People 1×5

Mary Kills People 1×5

Maria are în vedere serios renunțarea la operațiunile ei.

Mary Kills People 1×6

Mary Kills People 1×6

Maria trebuie să facă o înțelegere cu diavolul pentru a-și salva familia și cariera.

Mary Kills People 1×3

Mary Kills People 1×3

Maria se confruntă cu Ben. Grady îl șantajează pe Mary ca să-l ajute să spargă un pacient din spital. Ben și Frank obțin un nou avantaj.

Mary Kills People 1×1

Mary Kills People 1×1

Când dr. Mary Harris se implică romantic într-un pacient atrăgător, începe un lanț de evenimente care ar putea distruge viața, familia și cariera - fără să mai vorbim de concertul său ilegal, ajutând clienții terminalului să-și sfârșească viața.

Mary Kills People 1×2

Mary Kills People 1×2

După ce a fost intimă cu Joel, Mary are două gânduri despre încheierea vieții sale. Un fiu al unui client trage o armă pe Des. Relația lui Kevin cu o nouă femeie devine intensă.

S.W.A.T. 1×8

S.W.A.T. 1×8

Hondo și echipa SWAT sunt forțați să lucreze pentru vacanțele de Crăciun atunci când un cartel de droguri este scos din sânge după ce cache-ul lor de bare de aur este furat. De asemenea, Jessica atrage atenția lui Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, când se apropie de el cu ideile sale despre cum să îmbunătățească divizia SWAT.

Arhive

Close