Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Jeremy Isaacs

The World at War 1×26

The World at War 1×26

Pentru mulți, cel de-al doilea război mondial a fost cea mai semnificativă experiență din viața lor. Întâmpinarea primului martor se amintește de o vastă serie de supraviețuitori de pe ambele părți ale războiului.

The World at War 1×11

The World at War 1×11

Timp de doi ani armata sovietică luptă germanii aproape singuri. După una dintre cele mai mari bătălii pe pământ din istorie, națiunea supraviețuiește și triumfă - dar cu o pierdere de nu mai puțin de douăzeci de milioane de oameni.

The World at War 1×6

The World at War 1×6

În războiul din 1931 pe continentul chinez, japonezii speră să obțină victorii ușoare asupra britanicilor și olandezilor. Apoi, pe data de 7 decembrie 1941, Japonia își atacă infamul asupra Pearl Harbor.

The World at War 1×8

The World at War 1×8

Timp de 2 ani Armata 8 și Corpul Afrika al lui Rommel se luptă în deșeurile din Africa de Nord. În cele din urmă, tura se întoarce la El Alamein.

The World at War 1×23

The World at War 1×23

Americanii se luptă în Pacific spre Japonia și Filipine. Poate cea mai sângeroasă campanie a tuturor, fiecare insulă trebuie să fie luată de furtună și lupta japoneză cu ultimul om.

The World at War 1×7

The World at War 1×7

Americanii sunt împărțiți între lupta dintre japonezi și naziști. Hitler rezolvă problema declarând război SUA

The World at War 1×20

The World at War 1×20

Naziștii sunt rasiști; arienii sunt o rasă maestră, alții, în special evreii sunt subumani. SS-ul lui Himmler se pregătește să ridice Europa de milioane de evrei.

The World at War 1×4

The World at War 1×4

După Dunkirk, Marea Britanie se confruntă cu atacul german. Deși Rapul câștigă bătălia de la Marea Britanie, orașele sunt luminate și pe continent ultimii aliați sunt cuceriți. Perspectiva este sumbră.

The World at War 1×19

The World at War 1×19

Sfârșitul războiului pare a fi aproape de eliberarea Parisului în 1944, dar britanicii și americanii nu sunt de acord cu cum să avanseze. Între timp, Polonia suferă pierderi devastatoare pentru a obține victoria.

The World at War 1×5

The World at War 1×5

Hitler își transformă în cele din urmă tancurile sale către Rusia. După o succesiune de victorii devastatoare, germanii întârzie și iarna rușinoasă a Rusiei se strânge.

The World at War 1×21

The World at War 1×21

Hitler se retrage în buncărul Fuhrer, fiind Berlin, în timp ce Germania se prăbușește în jurul lui și locotenenții săi îl abandonează într-o soartă de sinucidere. Între timp, rușii ridică steagul roșu din Berlin.

The World at War 1×3

The World at War 1×3

Franța descoperă că este nemiloasă nepregătită pentru războiul modern, în timp ce mașina de război nazistă se împletește ușor în jurul liniei Maginot. Marea Britanie se retrage și se pregătește pentru invazie.

The World at War 1×18

The World at War 1×18

Printr-o țară neutră, Olanda este atacată de Germania fără avertizare în 1940. În următorii patru ani, viața continuă aparent fără incidente, dar sub rezistență nu moare niciodată.

The World at War 1×1

The World at War 1×1

Germania, o națiune afectată de înfrângerea umilitoare și care iese din criza economică depresivă, privește la un om pentru o renaștere a speranței și a demnității. Omul acela este Adolf Hitler ...

The World at War 1×17

The World at War 1×17

Aliații occidentali se hotărăsc să invadeze Europa. Anglia devine un depozit plutitor, iar britanicii și americanii asamblează cea mai mare flotă de invazie din istorie. Este 6 iunie 1944 - Ziua D.

The World at War 1×2

The World at War 1×2

În Europa de Est, forța deplină a mașinii naziste se desfășoară - dar în Marea Britanie, un calm calm se opune națiunii. Acesta este războiul "fals", cu sunetul de arme îndepărtate care răsună în mod amenințător la orizont ...

The World at War 1×15

The World at War 1×15

Găsind forță în unitate acasă în Marea Britanie în timpul războiului, a fost un timp al măștilor de gaz, Winston Churchill, Dig pentru victorie, evacuare, George Formby, Armata Landă, ITMA, Squander Bug și Raportul Beveridge.

The World at War 1×24

The World at War 1×24

Oamenii de știință occidentali au dezvoltat o armă nouă, extrem de puternică - bomba atomică. La 6 august 1945, Enola Gay livrează prima bombă atomică din lume spre Hiroshima. Lumea ar fi schimbată pentru totdeauna.

The World at War 1×16

The World at War 1×16

Prima victorie în Europa se transformă acru după înfrângerea de la Stalingrad, dar Germania se pregătește să lupte până la sfârșit - chiar și după o încercare de alocare pe Führer.

The World at War 1×25

The World at War 1×25

Războiul se termină încet și dezordonat. Marea Britanie este victorioasă, dar epuizată, iar super-puterile se confruntă reciproc în timp ce ele decid soarta Europei.

The World at War 1×14

The World at War 1×14

Vera Lynn a cântat o zi frumoasă mâine, dar războiul din Birmania a fost noroi și muson. Marea armată a Marii Britanii a învățat să stăpânească jungla și a luptat cu japonezii să se oprească.

The World at War 1×22

The World at War 1×22

Inițial îngrijorat de rezultatul declarării războiului, japonezii se întorc repede la celebrarea cu victorie timpurie. În cele din urmă, cele mai grave temeri sunt depășite în mod inimaginabil.

The World at War 1×12

The World at War 1×12

Comandamentul bombardierilor începe să bombardeze orașe germane noaptea, iar americanii întăresc atacurile în fiecare zi; un vârtej de teroare și o distrugere care va câștiga războiul.

The World at War 1×13

The World at War 1×13

Churchill a numit Italia "subcotul moale al crocodilului" și a crezut că aliații ar putea să-l taie în inima Germaniei. Prin subbanda moale sa dovedit a fi o "intestin vechi tare".

The World at War 1×9

The World at War 1×9

Succesurile timpurii ale lui Hitler din Rusia îl făceau nesăbuit și se hotărăște să-l captureze pe Stalingrad. Lupta durează șase luni cu rușii care au apărut ca victorii. Wehrmacht nu se recuperează niciodată.

The World at War 1×10

The World at War 1×10

Într-un război de înaltă tehnologie și curajul animalelor, ambarcațiunile germane din Germania luptă împotriva comercianților aliați, vânându-i în pachete.

Socializam cu tine!

Arhive

Close