Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Jon Favreau

Young Sheldon 1×11

Young Sheldon 1×11

O îngrijorată Mary îl trimite pe Sheldon la școala de duminică după ce îl găsește jucând Dungeons and Dragons cu prietenii săi, Tam și Billy.

Young Sheldon 1×10

Young Sheldon 1×10

Când Sheldon se mută la Dallas pentru a participa la o școală pentru copiii talentați, familia se luptă să facă față absenței sale.

Young Sheldon 1×1

Young Sheldon 1×1

De 9 ani, Sheldon Cooper este o minte odată în a-generație capabilă de matematică și știință avansată, dar învață că nu este întotdeauna utilă să crească în East Texas, o țară în care biserica și fotbalul sunt rege.

Young Sheldon 1×2

Young Sheldon 1×2

Pentru a-și liniști mama îngrijorată, Sheldon folosește tehnicile unei cărți de auto-ajutor pentru a încerca să-ți facă un prieten.

Young Sheldon 1×4

Young Sheldon 1×4

După ce a sufocat un cârnaț de mic dejun, Sheldon se luptă cu teama de alimente solide și descoperă cărțile de benzi desenate pentru prima dată.

Young Sheldon 1×3

Young Sheldon 1×3

Atunci când George Sr. este urcat în camera de urgență, Meemaw vine la babysit, iar copiii au o aventură care ajunge la spital de unul singur.

Young Sheldon 1×7

Young Sheldon 1×7

Copiii se confruntă cu idei de rezolvare a unei dispute de familie când Meemaw refuză să-i ofere lui George Sr. rețeta ei în piept.

Young Sheldon 1×8

Young Sheldon 1×8

În timp ce Mary, Memaw și Missy au noaptea fetelor la salon, cei trei bărbați Cooper își planifică călătoria pe șosea pentru a vedea lansatorul de spațiu, dar nu merge așa cum intenționează.

Young Sheldon 1×5

Young Sheldon 1×5

Sheldon se luptă cu noua popularitate după ce a folosit statistici pentru a ajuta echipa de fotbal.

Young Sheldon 1×6

Young Sheldon 1×6

Atunci când un reprezentant al NASA vizitează școala lui Sheldon și își retrage știința, Sheldon este pus în misiune să-l dovedească greșit

Young Sheldon 1×9

Young Sheldon 1×9

George Sr. ajunge la o înțelegere cu Sheldon pentru a-l îndruma pe Georgie când notele slabe amenință să-l împiedice să joace fotbal

The Orville 1×1

The Orville 1×1

It's 2417, and the Planetary Union promotes Ed Mercer to Captain of the exploratory vessel The U.S.S. Orville. Ed's enthusiasm for his new position is dampened when his ex-wife, Kelly Grayson, is assigned to be his First Officer. While on their first routine mission, the Orville crew is ambushed by the Krill, a vicious alien race, who are bent on stealing a device that can cause time to accelerate.

Arhive

Close