Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Jonathan Nolan

Westworld 1×10

Westworld 1×10

Sezonul 1 Finale. Ford își dezvăluie viziunea pentru o nouă narațiune îndrăzneață. Luminat de Bernard și de Omul în negru, Dolores se lasă de acord cu cine este. Maeve își stabilește planul de eliberare în timp ce Westworld se confruntă cu o revoltă majoră.

Westworld 1×1

Westworld 1×1

Ca o altă zi de fantezie joacă în Westworld - un parc vast și îndepărtat, unde oaspeții plătesc un dolar de top pentru a împărtăși aventurile sălbatice-vest cu "gazde" Android - programatorul de top Bernard Lowe, fondatorul parcului, Robert Ford, despre incidentele comportamentului aberant recoltarea în unele gazde recodate recent. Între timp, în orașul Sweetwater din Westworld, fiica unui fermier pe nume Dolores întâlnește un pistolar numit Teddy pe stradă - dar narațiunea lor previzibilă este înălțată de apariția unui om ...

Westworld 1×2

Westworld 1×2

O pereche de oaspeți, primul cronometru William și vizitatorul repetat Logan, ajung la Westworld cu așteptări și agende diferite. Bernard și șeful Asigurării Calității, Theresa Cullen, dezbate dacă o anomalie recentă a gazdei este contagioasă. Între timp, inginerul de comportament Elsie Hughes tweaks emoțiile Maeve, o doamnă în bordelul Sweetwater, pentru a evita o rechemare. Programatorul lui Cocky, Lee Sizemore, își pune ultima narațiune în echipă, dar doctorul Ford are alte idei. Omul în negru îi încurajează pe omul condamnat, Lawrence, să-l ajute să ...

Westworld 1×3

Westworld 1×3

Elsie și Stubbs se îndreaptă spre dealuri în căutarea unei gazde lipsă. Teddy primește un nou dosar, care îl înlătură în căutarea unui nou personaj negativ, lăsându-l pe Dolores singur în Sweetwater. Bernard investighează originile nebuniei și halucinațiilor din cadrul gazdelor. William găsește o atracție pe care ar vrea să o urmărească și o trage pe Logan de-a lungul călătoriei.

Westworld 1×5

Westworld 1×5

Dolores, William și Logan ajung la Pariah, o cetate construită pe decadență și încălcare - și sunt recrutați pentru o misiune periculoasă. Omul în negru întâlnește un aliat improbabil în căutarea lui pentru a debloca labirintul.

Westworld 1×4

Westworld 1×4

Dolores se alătură lui William și lui Logan pe o vânătoare de recompense în zonele rele. Omul din negru, cu Lawrence in Tow, găsește un indiciu critic în căutarea lui pentru a debloca labirintul. Dr. Ford și Theresa discută despre viitorul parcului. Maeve este tulburat de o viziune recurentă.

Westworld 1×6

Westworld 1×6

Elsie descoperă o posibilă sursă de sabotaj, în timp ce Bernard caută indicii pentru anomalii într-un sector considerat a fi abandonat. Theresa pune întrebări conducerii Ford în timp ce Lee întâlnește o nouă întâlnire la Westworld. Omul în negru și Teddy se luptă cu o garnizoană a Uniunii în încercarea lor de a traversa o frontieră.

Westworld 1×7

Westworld 1×7

Cu ajutorul lui Theresa, Charlotte își propune să expună defecte periculoase în creațiile lui Ford. William, Dolores și Lawrence călătoresc pe un teren înșelător. Maeve oferă un ultimatum lui Lutz și Sylvester. Cu spatele la perete, Bernard consideră că următoarea mutare.

Westworld 1×8

Westworld 1×8

Ford îi ordonă lui Bernard să renunțe la treburile obișnuite. Maeve urmărește să schimbe scenariul pentru povestea ei. Dolores găsește din ce în ce mai dificilă separarea viselor de realitate. Teddy este plină de amintiri întunecate, în timp ce omul în negru reamintește unele dintre durerile care au adus în acest moment critic.

Westworld 1×9

Westworld 1×9

Maeve abordează Hector cu un propunere îndrăzneață. William încearcă să îl convingă pe Logan să-l elibereze pe Dolores. Teddy și Omul în negru se apropie de ceea ce caută. Suspiciunile lui Stubbs sunt trezite. Ford îi avertizează pe Bernard împotriva căutării răspunsurilor la întrebările care au rămas neascultate.

Socializam cu tine!

Arhive

Close