Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Larry Teng

S.W.A.T. 1×14

S.W.A.T. 1×14

Hondo și echipa continuă să vâneze un ucigaș în serie care a scăpat de justiție cu doi ani în urmă, prefăcându-și moartea. De asemenea, Hondo este îngrijorat de faptul că Buck Spivey, fostul lider al echipei, se spiră în depresie după ce a fost concediat din departament.

S.W.A.T. 1×13

S.W.A.T. 1×13

Relațiile secrete ale lui Hondo și Jessica ajung la o răscruce de drum, când Michael Plank, președintele comisiei de poliție, își descoperă afacerea. De asemenea, atunci când Hondo și echipa ajută la ancheta federală pentru a aduce un fugar fără acte de identitate, ei se află în centrul unei dezbateri de imigrație la nivel de oraș.

S.W.A.T. 1×12

S.W.A.T. 1×12

Hondo și echipa SWAT își unesc forțele cu FBI-ul pentru a găsi un membru al unui grup militar care planifică un atac terorist intern prin arma cianurii. De asemenea, pe măsură ce noile inițiative ale poliției lui Jessica, împreună cu Michael Plank, președintele comisiei de poliție, se îndreaptă spre ea, ea se preocupă de impactul negativ pe care planurile l-ar putea avea asupra relațiilor sale din cadrul departamentului.

S.W.A.T. 1×11

S.W.A.T. 1×11

Hondo se angajează cu un vechi prieten DEA, agent special Katrina "KC" Walsh, pe o forță de lucru menită să demasca liderul secret al unui inel de contrabandă cu fentanil. De asemenea, Jessica și Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, încep să implementeze noile inițiative ale comunității de aplicare a legii.

S.W.A.T. 1×10

S.W.A.T. 1×10

Pe măsură ce echipa SWAT intră într-o revoltă de închisoare pentru salvarea ostaticilor civili, Hondo suspectează că deținuții au un motiv ulterior în spatele revoltei. De asemenea, când soția lui Deacon, Annie, se oprește la sediul central pentru a sărbători 10 ani de desăvârșire a lui Diacon cu divizia SWAT, vizita ei are o întorsătură neașteptată.

SEAL Team 1×4

SEAL Team 1×4

Jason și echipa SEAL refuză să întrerupă o misiune de a captura un criminal periculos de război după ce merge în lateral. De asemenea, tatăl controversat al lui Clay, Ash Spenser, vine în oraș în turneul său de carte.

Lethal Weapon 1×5

Lethal Weapon 1×5

Murtaugh pătrunde adânc în psihicul unei foste sigilii marinare, care este urmărită pentru activități criminale, și trage paralele între el și partenerul său, Riggs, care a servit și în armată. Legătura lui Riggs cu suspectul amenință să intervină în cazul, dar îl obligă să se deschidă lui Murtaugh.

The Good Doctor 1×5

The Good Doctor 1×5

În timpul examenului din spitalul St. Bonaventure, dr. Shaun Murphy întâlnește un tânăr pacient care arată asemănător cu fratele său decedat, Steve. După ce a descoperit că părinții lui și-au ascuns diagnosticul de la el, Shaun se străduiește să înțeleagă de ce nu merită să audă adevărul despre propria sănătate. Între timp, echipa nu se poate imagina ... citește mai mult

Supergirl 3×8

Supergirl 3×8

Grupul se întâlnește pentru nunta lui Barry și Iris, dar ceremonia este prăbușită de răufăcători de pe Pământ-X.

Arrow 2×16

Arrow 2×16

În timp ce Oliver se ocupă de presiunea atacurilor lui Slade împotriva lui Oliver și a celor dragi, Amanda Waller și ARGUS recrutează pe Diggle pentru o misiune neagră. Diggle este fericit să afle că va lucra cu fosta sa soție Lyla ... dar nu atât de încântat că trei condamnați vor merge în misiune cu ei.

Socializam cu tine!

Arhive

Close