Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Leslie Zak

The Blacklist 5×10

The Blacklist 5×10

Când Red conduce Grupul de lucru pentru a găsi un Blacklister care își folosește puterea pentru a vinde informații sensibile, Ressler se află în pericol de expunere. Între timp, Liz își planifică următoarea mișcare.

The Blacklist 5×6

The Blacklist 5×6

În timp ce Cooper se ocupă de un caz de importanță personală, Ressler conduce Forța de Muncă într-o misiune de oprire a renașterii unui inel de asasinare-forțată. Hotărât să găsească răspunsuri, Tom ignoră un avertisment pentru a opri investigația sa în valiză.

The Blacklist 5×7

The Blacklist 5×7

Red și Task Force îl plasează pe Dembe sub acoperire pentru a se infiltra într-o organizație internațională de trafic de persoane, dar atunci când se pierde comunicarea, ei trebuie să intervină. Între timp, ancheta lui Tom cu privire la valiză îl atrage într-un pericol grav.

The Blacklist 5×9

The Blacklist 5×9

Liz își abandonează vechea viață și căută un nou început într-un loc în care nimeni nu-și cunoaște istoria, numele sau profunzimea suferinței ei. Când o amenințare neașteptată o găsește, ea este forțată să se folosească de puterea ei emoțională și fizică într-o brutală luptă de supraviețuire.

The Blacklist 5×8

The Blacklist 5×8

Tom dispare și Liz se întoarce cu disperare pentru a găsi; Căutarea de roșu pentru valiza oaselor duce la schimbarea vieților pentru totdeauna.

The Blacklist 5×1

The Blacklist 5×1

Cu imperiul său criminalizat, Red îi invită pe Liz să-și plătească bani și să elibereze un Blacklister nou pentru Task Force.

The Blacklist 5×2

The Blacklist 5×2

Liz și Task Force se alătură Red într-o aventură internațională în căutarea unui miliardar care se aprinde ca un hoț de artă. Între timp, Dembe urmărește un plumb și Tom caută ajutor din afară în identificarea rămășițelor din valiză.

The Blacklist 5×3

The Blacklist 5×3

În timp ce Task Force investighează o serie de împușcături suspecte ale poliției, agentul Ressler este distras de creșterea presiunilor externe. Cu sprijinul lui împotriva peretelui, Red îi face pe Tom să execute un plan elaborat pentru a-și restabili reputația criminală.

The Blacklist 5×5

The Blacklist 5×5

Atunci când Red furnizează informații exclusive unui terorist internațional, pune Liz și Task Force pe un coliziune cu un rival unitate de la CIA. Între timp, Red și Hawkins au pus bazele noii lor afaceri, iar Tom merge sub acoperire în căutarea de informații.

The Blacklist 5×4

The Blacklist 5×4

Liz și Task Force vânează o crimă evazivă penală nu se va opri la nimic pentru a distruge unele dintre cele mai prețioase trenuri ale lumii. Între timp, o întâlnire surprinzătoare conduce Red Redus în numerar spre o nouă oportunitate de afaceri, iar Tom ia măsuri pentru a investiga oasele din valiză.

Arhive

Close