Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Michael Hirst

Vikings 5×10

Vikings 5×10

Un sentiment de război se întoarce peste Kattegat, ca urmare a vărsării de sânge; armata înfrântă fuge în fața victorilor și un războinic legendar își face drumul spre casă.

Vikings 5×9

Vikings 5×9

Liderii armatei iau în considerare opțiunile lor în urma luptei; în tabăra lui Floki, toate speranțele de a lega comunitatea împreună sunt distruse ca o tragedie care se desfășoară.

Vikings 5×8

Vikings 5×8

 Se începe lupta pentru Kattegat; în timp ce cele două armate se aliniază la luptă, Marea Armată Heathen trebuie să decidă între o ultimă pledoarie pentru pace sau război total; Floki se confruntă cu discordie printre coloniști.

Vikings 5×7

Vikings 5×7

Bjorn se întoarce în Kattegat pentru a afla că un atac va avea loc în timpul următoarei luni pline; Ivar trebuie să decidă dacă își poate pune încrederea într-un fost inamic pe câmpul de luptă.

Vikings 5×6

Vikings 5×6

Lagertha este trădată și Bjorn trebuie să găsească o modalitate de a sprijini regina distrasă; Floki și coloniștii săi ajung într-un teren nou, dar este departe de ceea ce se așteptau.

Vikings 5×5

Vikings 5×5

Ivar întâlnește meciul său în Bishop Heahmund; Floki se întoarce în Kattegat; Bjorn primește o primire generoasă în Africa de Nord.

Socializam cu tine!

Arhive

Close