Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Michael W. Watkins

SEAL Team 1×11

SEAL Team 1×11

Jason și echipa SEAL sunt trimiși să intercepteze vânzarea de arme nucleare, dar misiunea merge în lateral atunci când trebuie să facă călătoria trădătoare înapoi la bază cu nuclee care au tije de combustibil nesecurizate. De asemenea, Ray este marginalizat cu un prejudiciu la umăr, iar Jason și Alana sunt șocați de reacțiile copiilor lor atunci când subiectul reuniunii lor este crescut.

SEAL Team 1×10

SEAL Team 1×10

Tensiunile sunt ridicate când Jason și echipa SEAL intră într-o casă din Yemen pentru a localiza un telefon mobil legat de o rețea teroristă și interoghează familia în timp ce fiica se află în stare critică după ce a fost împușcat accidental.

The Blacklist 5×4

The Blacklist 5×4

Liz și Task Force vânează o crimă evazivă penală nu se va opri la nimic pentru a distruge unele dintre cele mai prețioase trenuri ale lumii. Între timp, o întâlnire surprinzătoare conduce Red Redus în numerar spre o nouă oportunitate de afaceri, iar Tom ia măsuri pentru a investiga oasele din valiză.

SEAL Team 1×9

SEAL Team 1×9

Jason și echipa SEAL trebuie să salveze un om de știință rus și soția sa și să-i aducă peste granița cu Afganistanul în siguranță, pe măsură ce forțele speciale chinezești și ruse se vor închide, intenționând să le oprească. De asemenea, Clay își îndurește prima zi cu unitatea lui Jason.

Arhive

Close