Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Ryan Murphy

American Crime Story 2×9

American Crime Story 2×9

 American Crime Story (TV Series 2016– ), serial onlin subtitrat în Română Vânătoarea pentru ucigașul Andrew Cunanan ajunge la un sfârșit frenetic.

American Crime Story 2×8

American Crime Story 2×8

 American Crime Story (TV Series 2016– ), serial onlin subtitrat în Română Un tânăr Andrew Cunanan se luptă cu tatăl său opresiv ca un tânăr Gianni Versace devine un designer.

9-1-1 1×9

9-1-1 1×9

 9-1-1 (TV Series 2018– ), serial onlin subtitrat în Română Prima rasă de răspuns a ajutat un om fără adăpost zdrobit într-un camion de gunoi, o mamă și un fiu într-un ascensor prăbușit și niște hoarde extrem de entombed în casa lor. Între timp, Athena sare în piscina pentru întâlniri, relația dintre Buck și Abby fiind testată de mama ei bolnavă.

American Crime Story 2×7

American Crime Story 2×7

 American Crime Story (TV Series 2016– ), serial onlin subtitrat în Română Andrew Cunanan lasă în urmă o viață de familie tulbure, în timp ce Donatella Versace se străduiește să-și găsească rolul în imperiul Versace.

9-1-1 1×8

9-1-1 1×8

Ceea ce se întâmplă în jurul valorii de vine pentru un văduv unremorseful, un proprietar arogant club de fitness și un hoț unsuspecting. Între timp, Bobby primește un telefon surprinzător de la medicul său, după ce a donat la transmisia de sânge a Chimney, iar Athena se confruntă cu Michael, după ce a avut o inimă la inimă cu copiii lor.

American Crime Story 2×6

American Crime Story 2×6

Andrew Cunanan își sărbătorește ziua de naștere în San Diego, deoarece viața lui începe să se destrame.

9-1-1 1×7

9-1-1 1×7

 O lună plină păstrează echipajul ocupat cu unele dintre cele mai nebunești apeluri încă, deoarece Athena investighează o posibilă invazie acasă și "se oprește" împotriva unui criminal infracțional. Între timp, Abby ajută la investigarea uciderii unui apelant, Bobby și Buck au mâinile pline la un studio de yoga pentru femeile însărcinate și trecutul lui Hen poate deveni viitorul ei.

American Crime Story 2×5

American Crime Story 2×5

Ofițerul naval Jeffrey Trail îl întâlnește pe Andrew Cunanan pentru prima dată, iar Gianni Versace își dezvăluie sexualitatea față de lume.

American Crime Story 2×4

American Crime Story 2×4

Minneapolis architect David Madson is forced to go on the run with Andrew Cunanan.

9-1-1 1×6

9-1-1 1×6

La Ziua Îndrăgostiților, o propunere de căsătorie surpriză nu se întâmplă cu consecințe periculoase. Athena încearcă să ajute o femeie disperată și se alătură neintenționat Clubului Lonely Hearts. Bobby și Chimney își dau drumul la vacanță și învață despre "fractura Casanova", iar Abby și Buck se întâlnesc la prima întâlnire oficială.

American Crime Story 2×3

American Crime Story 2×3

Maghiarul imobiliar din Chicago, Lee Miglin, este ucis în ceea ce poliția crede că este o ucidere aleatorie.

9-1-1 1×5

9-1-1 1×5

 Echipajul se îndreaptă către o situație de urgență, când dezastrul se lovește la o nuntă indiană. Abby recrutează ajutorul lui Buck pentru a încerca să-l găsească pe mama ei și, pentru prima dată, îl întâlnește pe Athena față în față. Între timp, Bobby are un moment greu confruntat cu trecutul său și Hen se luptă să ia decizia corectă.

American Crime Story 2×2

American Crime Story 2×2

Andrew Cunanan sosește în Miami pentru a-și croi designerul de modă Gianni Versace.

9-1-1 1×4

9-1-1 1×4

În urma unui accident de avion mortal, Bobby și echipa de curse pentru a ajuta supraviețuitorii, în timp ce Athena se ocupă de panică și haos la aeroport. Bobby se confruntă cu demonii din trecut; Athena este plecată pentru răzbunare împotriva unui grup de bâlbâi adolescenți; iar Abby transmite un mesaj important de la un apelant 9-1-1.

9-1-1 1×2

9-1-1 1×2

 O noapte într-un parc de distracții are o întoarcere mortală atunci când o defecțiune a unui roller coaster frânează viața atârnând în balanță. Abby ajunge la Buck; Athena și Hen răspund la o invazie de origine neobișnuită.

9-1-1 1×3

9-1-1 1×3

 Bobby și echipa lui răspund la o urgență la o petrecere de aniversare a copiilor, care lasă vieți în balanță. Echipajul intră în acțiune după ce unul dintre ei este implicat într-un accident devastator. Athena încearcă să facă față unei tragedii care ajunge prea aproape de casă și Abby se confruntă cu o decizie de schimbare a vieții pentru mama ei și face o legătură cu Buck.

American Crime Story 2×1

American Crime Story 2×1

Uciderea lui Gianni Versace transformă ochii lumii pe Miami Beach.

American Crime Story 1×9

American Crime Story 1×9

Johnnie Cochran și F. Lee Bailey se îndreaptă peste țară pentru a obține mâinile pe casetele Mark Fuhrman. Judecătorul Ito trebuie să decidă dacă bandajele și epitetele rasiale pe care le conțin sunt admisibile.

American Crime Story 1×8

American Crime Story 1×8

Lunile în proces, întrerupte de la familiile lor, societate și mass-media, jurații cresc agitați și începeți să deveniți ținte improbabile pentru urmărire penală și apărare. Între timp, țara primește o introducere în știința probelor ADN.

American Crime Story 1×10

American Crime Story 1×10

În finalul sezonului, procuratura și apărarea își fac declarațiile finale; jurații deliberați; iar verdictul este dat.

American Crime Story 1×1

American Crime Story 1×1

În premieră în serie, anchetatorii vizitează casa lui OJ Simpson ca urmare a asasinării lui Nicole Brown Simpson și a lui Ronald Goldman.

American Crime Story 1×2

American Crime Story 1×2

OJ Simpson a dispărut în luptele de culoare albă dintre Bronco și Robert Shapiro și Robert Kardashian, în timp ce biroul DA și LAPD au căutat JO

American Crime Story 1×3

American Crime Story 1×3

Marcia dezvăluie că JO este acuzat; Robert Shapiro solicită sfatul lui F. Lee Baily și creează o strategie provocatoare și încearcă să convingă JV să angajeze Johnnie Cochran.

American Crime Story 1×5

American Crime Story 1×5

Christopher Darden și Johnnie Cochran se confruntă în instanță. Chris are îndoieli în legătură cu Mark Fuhrman ca martor. Juriul vizitează locul crimei.

American Crime Story 1×4

American Crime Story 1×4

Odată cu selectarea juriului, intrarea lui Johnnie Cochran adaugă o energie interesantă cazului.

American Crime Story 1×7

American Crime Story 1×7

Unele teorii de conspirație referitoare la acest caz încep să circule. Procuratura vorbește dacă ar trebui să aibă JO Simpson să încerce mănușa în instanță.

American Crime Story 1×6

American Crime Story 1×6

Pe măsură ce Marcia Clark își jonglează obligațiile de serviciu și de acasă, începe să simtă controlul public al apariției ei.

9-1-1 1×1

9-1-1 1×1

Furnizorii de răspuns la situații de urgență își pun viața în pericol pentru a salva pe alții.

Socializam cu tine!

Arhive

Close