Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Steven Molaro

Young Sheldon 1×15

Young Sheldon 1×15

Sheldon își face prieteni cu un elev superior care îl introduce într-un nou domeniu al științei. De asemenea, Mary și George nu sunt de acord cu cum să se ocupe de viața socială înfloritoare a lui Sheldon.

Young Sheldon 1×14

Young Sheldon 1×14

Sheldon și Missy sunt lăsați acasă singuri pentru prima dată când Maria își ia un post de secretar de biserică.

Young Sheldon 1×13

Young Sheldon 1×13

Când sezonul de gripă îl lovește pe Medford, Sheldon ia măsuri extreme pentru a rămâne sănătoasă.

Young Sheldon 1×12

Young Sheldon 1×12

Sheldon solicită un computer și, în necunoștință de cauză, declanșează un argument încălzit între Mary și George Sr. asupra finanțelor familiei.

Young Sheldon 1×11

Young Sheldon 1×11

O îngrijorată Mary îl trimite pe Sheldon la școala de duminică după ce îl găsește jucând Dungeons and Dragons cu prietenii săi, Tam și Billy.

Young Sheldon 1×10

Young Sheldon 1×10

Când Sheldon se mută la Dallas pentru a participa la o școală pentru copiii talentați, familia se luptă să facă față absenței sale.

Young Sheldon 1×1

Young Sheldon 1×1

De 9 ani, Sheldon Cooper este o minte odată în a-generație capabilă de matematică și știință avansată, dar învață că nu este întotdeauna utilă să crească în East Texas, o țară în care biserica și fotbalul sunt rege.

Young Sheldon 1×2

Young Sheldon 1×2

Pentru a-și liniști mama îngrijorată, Sheldon folosește tehnicile unei cărți de auto-ajutor pentru a încerca să-ți facă un prieten.

Young Sheldon 1×4

Young Sheldon 1×4

După ce a sufocat un cârnaț de mic dejun, Sheldon se luptă cu teama de alimente solide și descoperă cărțile de benzi desenate pentru prima dată.

Young Sheldon 1×3

Young Sheldon 1×3

Atunci când George Sr. este urcat în camera de urgență, Meemaw vine la babysit, iar copiii au o aventură care ajunge la spital de unul singur.

Young Sheldon 1×7

Young Sheldon 1×7

Copiii se confruntă cu idei de rezolvare a unei dispute de familie când Meemaw refuză să-i ofere lui George Sr. rețeta ei în piept.

Young Sheldon 1×8

Young Sheldon 1×8

În timp ce Mary, Memaw și Missy au noaptea fetelor la salon, cei trei bărbați Cooper își planifică călătoria pe șosea pentru a vedea lansatorul de spațiu, dar nu merge așa cum intenționează.

Young Sheldon 1×5

Young Sheldon 1×5

Sheldon se luptă cu noua popularitate după ce a folosit statistici pentru a ajuta echipa de fotbal.

Young Sheldon 1×6

Young Sheldon 1×6

Atunci când un reprezentant al NASA vizitează școala lui Sheldon și își retrage știința, Sheldon este pus în misiune să-l dovedească greșit

Young Sheldon 1×9

Young Sheldon 1×9

George Sr. ajunge la o înțelegere cu Sheldon pentru a-l îndruma pe Georgie când notele slabe amenință să-l împiedice să joace fotbal

Socializam cu tine!

Arhive

Close