Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Tim Baltz

Shrink 1×8

Shrink 1×8

În ciuda succeselor recente în terapie, o vizită a unui pacient vechi forțează pe David să se întrebe dacă a făcut alegerea corectă a carierei. Sentimentele vechi revigorează atunci când viețile sale trecute și prezente se ciocnesc.

Shrink 1×6

Shrink 1×6

În pragul oboselii de a lucra două locuri de muncă, David adoarme peste tot unde merge. El și mama lui își amintesc de tatăl lui David, mergând într-unul din locurile sale preferate. David primește sfaturi dintr-o sursă neașteptată.

Shrink 1×7

Shrink 1×7

Doi dintre pacienții lui David s-au despărțit și, în ciuda unui avertisment din partea terapeutului său supraveghetor, David încearcă să nu intervină în viața lor. Doug descoperă managerul său, Julia, are o idee diferită cu privire la natura relației lor.

Shrink 1×3

Shrink 1×3

După un stagiu de neuitat, David se luptă cu pierderea lui ex și pierderea potențialului cu cineva nou. Un pacient care a întâlnit prima treabă găsește ceva neobișnuit în podul unchiului său. Familia lui David începe să simtă tulpina datoriei sale.

Shrink 1×4

Shrink 1×4

David folosește o abordare neortodoxă cu un nou pacient care are probleme în a se potrivi cu echipa de baschet din colegiu. Sora lui Doug, Kendra, insistă să devină unul dintre pacienții lui David și își petrece sesiunile, punându-l pe David pe indiscrețiile trecute.

Shrink 1×5

Shrink 1×5

Garajul este fumigat din cauza unei probleme cu șobolanii, astfel încât David se aventurează să facă terapie în mașina lui. După o oră fericită cu prietenii săi din fosta școală medicală, David are o despărțire neașteptată, doar de data asta cu un pacient cheie.

Shrink 1×2

Shrink 1×2

După ce a înțeles greșit un exercițiu de terapie cu privire la scrisorile personale care trebuie menținute în mod privat, David își compromite relația cu doi pacienți și apoi trebuie să-l învețe pe Doug să-l ajute să urmărească o scrisoare pe care a trimis-o ex.

Shrink 1×1

Shrink 1×1

Un absolvent recent de școală medicală se află în afara muncii și în datorii. Pentru a ușura povara financiară a împrumuturilor studențești, decide să intre în terapie și să lucreze din garajul părinților și cu pacienții pe care îi recrutează de la Craigslist.

Socializam cu tine!

Arhive

Close