Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Trent O'Donnell

The Letdown 1×7

The Letdown 1×7

Audrey e dor de ultimul grup de părinți, dar are o surpriză unu-la-unu cu Ambrose. Georgia organizează o asistentă medicală și Jeremy își dezvăluie în sfârșit oferta de muncă californiană și el și Audrey se confruntă cu trecutul și viitorul lor.

The Letdown 1×6

The Letdown 1×6

Călătoria anuală de primăvară la ferma bunicii lui Audrey expune unele adevăruri financiare grele. Jeremy se străduiește să îl aducă pe Stevie să ia sticla și să se adreseze Grupului părinților pentru ajutor.

The Letdown 1×4

The Letdown 1×4

Viața la domiciliu cu copilul nu reușește să ofere stimularea mentală Audrey craves. Ea este plictisita si din ce in ce mai uitatoare. Când se îmbolnăvește zilele ei, se întoarce la un grup de întâlniri greșit și rămâne.

The Letdown 1×5

The Letdown 1×5

Dupa ce a fost lovit de cap de un pene, Jeremy incepe sa obsede promisiunea sa ruptata lui Dumnezeu. Este piei de pene prima dintr-o serie de acte de răzbunare? Nu există ateu convingător Audrey.

The Letdown 1×2

The Letdown 1×2

Grupul părinților declanșează neliniște în Audrey când își dă seama că este singura care nu urmărește o carte parentală. Neinterpretând tema clubului lui Ambrose, Audrey aduce Frankenstein - o greșeală onestă sau o metaforă aprinsă?

The Letdown 1×1

The Letdown 1×1

Audrey este determinată să nu fie definită de maternitate. În teorie, acest lucru pare destul de ușor. În practică, soțul ei, orientat spre carieră, cel mai bun prieten al mamei și celui mai iubit prieten, este aproape imposibil.

The Letdown 1×3

The Letdown 1×3

Când părinții lui Jeremy se întorc neinvitați, Audrey este forțat să implementeze o reținere masivă când vine vorba de soacra, sfatul parental intrusiv și depășit al lui Carol.

Socializam cu tine!

Arhive

Close