Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Wayne Blair

Cleverman 2×1

Cleverman 2×1

Koen trebuie să unească oamenii păroși și umani din zonă, care s-au risipit și au dispărut în oraș după demolarea casei lor.

Cleverman 2×2

Cleverman 2×2

Waruu ocupă o poziție în guvern pentru Inițiativa de Incluziune. Koen promite să facă tot ce poate pentru a ajuta pe cei cu părul.

Cleverman 2×4

Cleverman 2×4

Koen se teme că puterile sale se diminuează. Darana este înspăimântată de acțiunile lui Jarli. Waruu află informații vitale despre nulla nulla.

Cleverman 2×3

Cleverman 2×3

Koen crește la putere și înțelegere, petrecând timp cu unchiul Jimmy. Între timp, Waruu descoperă o creatură nouă periculoasă și este condusă de o poveste veche către o substanță despre care crede că poate învinge pe Cleverman.

Cleverman 2×5

Cleverman 2×5

Koen vizează baza de putere a lui Waruu și îl confruntă, cerând închiderea Clinicii de Incluziune. Waruu este neintimidat deoarece crede că are o armă foarte specială. Slade are ADN-ul părului Waruu testat și este uimit de rezultate.

Cleverman 2×6

Cleverman 2×6

Alegianțele sunt testate când Jarli ia măsuri în oraș. Waruu posedă singurul lucru care îl poate omorî pe Koen.

Cleverman 1×1

Cleverman 1×1

O serie de atacuri violente inexplicabile în oraș sunt învinovățuite de cei care au descoperit recent "părul", care trăiesc și trec printre noi, fără să știm ce înseamnă.

Cleverman 1×2

Cleverman 1×2

Koen este uimit de noile sale puteri ciudate. Căutând răspunsuri, se îndreaptă spre Zona. Aunty Linda își dă seama că există un nou Cleverman.

Cleverman 1×3

Cleverman 1×3

Problemele la Centrul de Contencios creează o panică mai mare; în timp ce atât Waruu cât și Koen resping oferta lui Slade de a ajuta într-un laborator misterios.

Cleverman 1×5

Cleverman 1×5

Charlotte este de acord cu o ultimă încercare de FIV la o clinică care oferă noi tehnologii. Slade îi oferă lui Waruu o afacere pe care se luptă să o refuze.

Cleverman 1×4

Cleverman 1×4

Producătorii de aur sunt acuzați de moartea continuă. Pe măsură ce tensiunea se ridică, Waruu cere Koenului să-și folosească puterile Cleverman pentru a opri crimele.

Cleverman 1×6

Cleverman 1×6

În timp ce autoritatea de constrângere se pregătește să elibereze orașul de păr, Koen trebuie să se confrunte în sfârșit cu destinul său ca Cleverman.

Close