Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Midnight Sun (2018), filme online subtitrat în Română

Midnight Sun (2018), filme online subtitrat în Română

Midnight Sun    23 Mar 2018

PG-13 N/A DramăDramaFilme 2018Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme În curândFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticRomanceRomantic

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

2429

Raportează eroarea

Midnight Sun (2018), filme online subtitrat în Română
Votează 5.3 (66.67%) 3 voturis

Drama Midnight Sun surprinde o poveste de viață tragică cu un impact emoțional și spiritual puternic, despre prima dragoste, vise realizate și o vară perfectă.
După ce a fost diagnosticată la o vârstă fragedă, Katie Price a trăit cu o boală genetică incurabilă, Xeroderma Pegmentosum. Deoarece boala este caracterizată de o senzitivitate extremă la radiațiile ultaviolete, Katie își petrece cea mai mare parte a vieții ei, în mod izolat, pentru a evita lumina soarelui, orice expunere putându-se dovedi letală. De la fereastra sa colorată unde își petrece parte din timp, ea urmărește venirile și plecările tânărului Charlie Reed, fără știrea lui. Căderea nopții fiind singura dată când poate să plece în siguranță de acasă, Katie cântă în mod regulat pentru navetiști, la o stație de tren local. Când Charlie părăsește petrecerea de absolvire a liceului, el urmează muzica care vine de pe platformă, unde o întâlnește pentru prima dată pe Katie și ramâne imediat impresionat. Alegând să nu dezvăluie gravitatea stării sale, Katie și Charlie petrec vara îndrăgostiți, sub cerul înstelat. În această poveste de dragoste tânără, Katie își găsește vocația, încurajând-ul în același timp pe Charlie să-și urmeze visul în învățământul superior. Romantismul lor euforic se oprește brusc atunci când Katie pierde accidental noțiunea timpului și devine prinsă în lumina soarelui de dimineață. Tânăra s-a expus singură pericolului și curând află că boala ei a avansat până la un punct fără întoarcere. Cu timpul care se scurge din ce în ce mai repede, Katie și Charlie doresc să trăiască viața la maxim și împărtășesc o dragoste care îi va schimba pe ei și pe cei din jurul lor, pentru totdeauna.

2,355 vizualizări,

Distribuie si tu ...
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Genul

Filme asemănătoare

Close