Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

The Conspiracy – Conspiraţia 2012

The Conspiracy – Conspiraţia 2012

08 Aug 2013

84 min Filme 2012Filme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme ThrillerFilme Vechi

6.3
IMDB: 6.3/10 7,617 votes

, , ,

179

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
The Conspiracy – Conspiraţia 2012
Voteaza acest Film-Serial.

The Conspiracy – Conspiraţia 2012, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xZNVPiyl_ag[/embedyt]

După ce vede o filmare online în care se face mişto de un teorist al conspiraţiilor local, regizorii Aaron şi Jim hotărăsc să facă un documentar despre acesta. Bărbatul în cauză, Terrance G., acceptă să le prezinte acestora diverse articole de presă pe care le-a colecţionat de-a lungul vremii şi pe care le foloseşte pentru a face conexiuni între evenimente istorice importante, inclusiv Primul Război Mondial şi atacurile teroriste asupra Americii de la data de 11 septembrie, 2001.

Impresionat de cercetările atât de amănunţite ale lui Terrance, Aaron începe să simpatizeze cu el şi să creadă tot mai mult în teoriile sale, însă Jim îşi păstrează scepticismul. În timpul unui interviu, Terrance începe să devină agitat şi indică un bărbat despre care susţine că l-ar urmări. Nu trece mult de la această întâmplare că Terrance dispare fără urmă. Îngrijoraţi, Aaron şi Jim se întorc la apartamentul acestuia şi observă că a fost deja golit, însă Aaron reuşeşte să salveze decupajele din ziare.

În momentul în care şi casa lui este prăduită, Aaron se mută împreună la Jim acasă, acesta din urmă fiind căsătorit şi având un copil. Acolo el încearcă să înţeleagă ce au în comun fiecare dintre acele decupaje de ziare. Devine clar faptul că Terrance a făcut legătura între câteva evenimente istorice semnificative pe care le-a oferit unei organizaţii non-guvernamentale numită Tarsus Club, fondată de o societate secretă antică recunoscută pentru faptul că membrii ei obişnuiesc să se întâlnească înainte ca anumite evenimente majore să aibă loc.

Urmăreşte online filmul The Conspiracy – Conspiraţia 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

211 total views, 6 views today

The Conspiracy – Conspiraţia 2012
The Conspiracy – Conspiraţia 2012
The Conspiracy – Conspiraţia 2012
The Conspiracy – Conspiraţia 2012
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close